Ympäristö - Yhdyskuntatekniikka - Energia

Noxon Suomi

www.noxon.fi

Itälahdenkatu 22a, 00210 Helsinki
Puhelin: 050 303 3554
rr@noxon.com
suomi@noxon.com

Jäsenyys:
  • Luotettava Kumppani
  • Robert Rönneberg

Noxon - yhteistyökumppaninne sekä kuivassa että märässä
Meidän asiakkaita yhdistää tarve erottaa vettä kiintoaineesta. Lopputulos on tärkein, kunnallisessa jätevedenpuhdistamossa tai suuressa biokaasulaitoksessa sekä paikallisessa pesulassa. Mitä tehokkaampi vedenerotus sitä suurempi kustannussäästö ja pienempi ympäristövaikutus, tämä on meidän tavoite jonka saavutamme yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Valmistetaan Ruotsissa
Valmistamme ja suunnittelemme meidän dekantterilingot ja ohjauskeskukset Ruotsissa. Jonka jälkeen yhteistyökumppanimme asentavat laitteita ympäri maailmaa.

Räätälöity erotus
Noxonin dekantterilingot voidaan soveltaa monella eri tavalla jotta vedenerotus on mahdollisimman tehokasta. Varusteet eivät ole rajoitettu tietylle syötteelle tai alalle. Vahvan rakenteen ansiosta laitteemme ovat raskaassa teollisuuskäytössä kuten kaivosteollisuudessa.
Yhtä hyvin lingot toimivat öljyjalostamoilla ja biokaasulaitoksilla. Rajoittamat käyttömahdollisuudet!

Kansanvälinen huolto
Toimintasi on tärkeä! Me tiedämme että linkomme täytyy toimia ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Kokeneet huoltoasentajamme tulevat tarvittaessa hyvin nopeasti paikan päälle.

Vuokrayksiköt
Vuokrakontit ja vuokrayksiköt koeajoja ja väliaikaista lietteenkäsittelyä varten saneerauksien ja säiliöiden- sekä altaiden tyhjennystä varten

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: