HoReCa - Elintarviketeollisuus 2014

Elintarvike ja Terveys-lehti

www.elintarvikejaterveys.fi

Gallen-Kallelankatu 8, 28100 Pori
Puhelin: 02 630 4920
etunimi.sukunimi@elintarvikejaterveys.fi

  • Päätoimittaja Tapio Välikylä
  • Markkinointivastaava Eija Lindroos

Elintarvike ja Terveys-lehti - ammattikeittiö- ja elintarvikealan ammattilehteä on julkaistu vuodesta 1986 lähtien. Lehden monipuolinen sisältö on vahvistanut lehden asemaa vuosi vuodelta koko elintarvikeketjulle soveltuvana tiedonlähteenä. Lehti tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa ruokapalvelu- ja elintarvikealan kehityksestä ja lainsäädännön soveltamisesta.
Lehden keskeisiä aiheita ovat omavalvonta ja sen kehittäminen, elintarviketurvallisuus ja - hygienia
sekä elintarviketeknologia ja elintarviketeollisuuden laatukysymykset. Lehdessä julkaistaan myös uutisia, henkilöhaastatteluja ja ajankohtaista yritysasiaa. Lukijapalautteet ovat osoittaneet lehden saavuttaneen vakiintuneen ja arvostetun aseman alan ammattilehtenä. Lehtiä luetaan useaan kertaan ja säilytetään käsikirjastossa, josta ne saadaan taas tarvittaessa käyttöön. Elintarvike ja Terveys-lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa, jokaisessa lehden numerossa on oma mielenkiintoinen pääteema. Lehti tunnetaan myös alan kouluttajana ja elintarvikealan perusoppaiden Hygieniaopas - Elintarvikehygienian perusteet ja Pintahygieniaopas julkaisijana.

Hakusanat: