AV-ALA

Profitron Oy

www.profitron.fi

Ennekuja 2, 02270 Espoo
Puhelin: 0400 101 220
info@profitron.fi

  • Toimitusjohtaja Pekka Paukku

Profitron Oy maahantuo ja myy useita alan johtavia audiolaitemerkkejä, mm. Dynacord-äänentoistolaitteita, StageClix digitaalisia langattomia äänensiirtolaitteita, Ghielmetti kytkentäpaneeleita ja Schulze-Brakel käyttäjälogolla varustettuja mikrofonien erikoistuulisuojia. Edustamme myös D&R digitaalisia broadcast-mikserijärjestelmiä ja puhelinhybridejä sekä Avalon signaaliprosessoreita.
Uusin edustuksemme on Lewitt ; suoraan alan huipulle tarkoitetut innovatiiviset mikrofonit studio- ja livekäyttöön.
Osaamisemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen yhteistyöstä lukuisien studio-, broadcast-, sekä äänentoistoalan johtavien laitevalmistajien kanssa.
Erikoistumisalueitamme ovat mm. langattomat mikrofonit, studio- ja live-mikrofonit sekä kompaktiin kokoonsa nähden, huipputehokkaat ja -laadukkaat äänentoistolaitteistot.
Asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme ovat mm. radio-, TV- ja tuotantoyhtiöt, projektitoimittajat, tapahtumatekniikka- ja laitevuokrayritykset, musiiikkiliikkeet, julkinen sektori ja yritysmaailma. Itse asiassa olemme mukana kaikkialla, missä tarvitaan laadukasta ääntä ja toimivia audioratkaisuja.
Oman maahantuontitarjontamme lisäksi toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden arvostettujen laatumerkkien kanssa; näin voimme varmistaa asiakkaidemme saavan aina tarkoituksenmukaisen ratkaisun audiotarpeisiinsa, erinomaista "keski-eurooppalaista" hinta-/laatusuhdetta unohtamatta.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: