AV-ALA

Audico Systems Oy

www.audico.fi

Takomotie 7, 00380 Helsinki, Rautatehtaankatu 22, 20200 Turku
Puhelin: 0207 479 340
info@audico.fi

Jäsenyys:
  • AVITA RY

Audico on Suomen johtava vaativien audiovisuaalisten ratkaisujen toteuttaja, laitevalmistaja ja maahantuoja. Audicon kahdessa toimipisteessä, Helsingissä ja Turussa, työskentelee 35 alansa ammattilaista.

Audicon vahvuus AV- ja äänijärjestelmien toimittajana on sen tarjoamien palveluiden ja tuotteiden monipuolisuus sekä vuosien tuoma vankka kokemus alalta. Asiakkaamme arvostavat toteuttamiemme järjestelmien luotettavuutta, pitkäikäisyyttä ja helppokäyttöisyyttä.

Audicon tuotevalikoima koostuu edustamistamme ja maahantuomistamme tuotteista, sekä oman tuotekehityksen suunnittelemista ja Suomessa valmistetuista digitaalisista äänentoistojärjestelmistä. Audicon tärkeimpiä toteutuskohteita ovat yritysten, valtion ja kuntien yksiköiden auditoriot ja neuvottelutilat, hotellit, ravintolat, kauppakeskukset, liiketilat, teatterit, elokuvasalit, koulut ja yliopistot, kirkot, erilaiset liikunta- ja urheilutilat sekä risteilyalukset.

Audicon toteuttamista projekteista valtaosa on "avaimet käteen" -järjestelmätoimituksia, joissa audiovisuaaliset laitteet, valaistus, valonohjaus ja äänentoisto muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Audico toteuttaa järjestelmäratkaisut alun ideoinnista ja suunnittelusta järjestelmän toteutukseen, testaukseen ja käytönopastukseen sekä täydelliseen huolto- ja ylläpitopalveluun asti.

Päämiehet/Tuotemerkit ja www-osoitteet:

Hakusanat: