Lue viesti selaimella tästä
KONEPAJA
 
 
 



Ennätyksellinen määrä kansainvälisiä päämiehiä

Konepaja-messuilla nähdään kotimaan mittakaavassa ennätyksellisen
suuri määrä – yli 720 – alan kansainvälisiä päämiehiä suhteutettuna näytteilleasettajien – 260 – määrään. Vertailun vuoksi esimerkiksi
Alihankinta-messut esittelevät vuosittain 1000 näytteilleasettajaa ja
liki 900 päämiestä.

LUE LISÄÄ

www.konepajamessut.fi

www.nordicweldingexpo.fi

 
 

Air Liquide – kaasuntoimittaja kaikkiin tarpeisiisi

ARCAL Prime, ARCAL Chrome, ARCAL Speed ja ARCAL Force – neljä hitsausvalmista tuotetta, jotka sopivat useimpiin hitsauskohteisiin ja –olosuhteisiin. ARCAL-suojakaasuilla olemme palauttaneet kaarihitsaukseen käsitteen vaivattomuus, tinkimättä yhtään laadusta ja turvallisuudesta.
Jokainen tuote toimii luotettavasti ja tehokkaasti käyttökohteesta ja
–määrästä riippumatta. 

LUE LISÄÄ

 
 

Cajo Technologies

Cajo Technologies on johtava kotimainen lasermerkintälaitteiden valmistaja. Cajon ratkaisuilla mm. ikuisesti kestävät jäljitettävyysmerkinnät lähes mille tahansa materiaalille sekä värimerkinnät ja – kuvioinnit teräksen pintaan ilman mitään lisäaineita.

LUE LISÄÄ

 
 

Etelä-Karjalan Mittauskeskus Oy

Etelä-Karjalan Mittauskeskus Oy tarjoaa mittauksia, kalibrointeja, koulutusta ja konsultointia. Mittauskeskuksen alatoiminimi Tarkkuusmyynti tuo mittalaitteita maahan ja valikoimiin kuuluu mm. Trimos pituudenmittauskoneet ja korkeusmittalaitteet, sekä Sylvac käsimittauslaitteet ja mittausjärjestelmät. Myytävä QMsoft mittalaitetietokantaohjelma auttaa mittauslaitteiden hallinnoimisessa ja kalibroinneissa.

Mittauskeskus Oy tekee teräsrakenteiden asennus- ja laadunvarmistus-
mittauksia. Yrityksen erityisosaamisalueena on suurten kappaleiden mittaus. Mittauskeskus Oy tarjoaa käsimittauslaitteiden ja optisten mittauskojeiden kalibrointeja sekä koulutusta mittaustyön perusteisiin ja laitteiden käyttöön. Mittauskeskus konsultoi mittausjärjestelmien suunnittelussa ja automatisoinnissa.

LUE LISÄÄ

 
 

Index-Traub tuo tuoreimmat uutuudet KONEPAJA 2016 näyttelyyn

Index-Traub tuo viimeisimmät tuoteuutuudet esille KONEPAJA 2016 messuille Tampereelle maaliskuussa. Monitoimisorvi Index G220 sekä Traub TNL32-11 pitkäsorvausautomaatti /NC-tankosorvi saapuvat Düsseldofin Metav näyttelyn jälkeen Tampereelle. Index-Traubin ständillä teema on better.parts.faster eli parempia osia nopeammin .

LUE LISÄÄ

 
 

Smartti on ratkaisu parempaan hyllytyspalveluun / JokiLaakeri Oy

JokiLaakerin SMARTTI tuo tehokkuutta tarvikevaraston hyllytykseen ja tietojen hallintaan. Etäluettava SMARTTI seuraa reaaliajassa hyllytystilannetta, pitää tiedot käden ulottuvilla ja varmistaa toimitukset ajallaan. Smartti on helppokäyttöinen, kustannustehokas ja nopeasti avattava palvelu.

LUE LISÄÄ

 
 

Kempin uudet mekanisointiratkaisut

Esittelemme messuilla kuusi uutta kiskokuljetin- ja orbitaalihitsauslaitteistoa. Ratkaisut soveltuvat erityisesti pitkien vaaka- ja pystyhitsien ja putkistojen hitsaukseen sekä monipalkohitsaukseen mm. elintarvike-,  kuljetusväline-, laivanrakennus-, öljy-, kaasu- ja putkiteollisuudessa. Kerromme myös, kuinka hitsauksen mekanisointi yhdistettynä älykkäisiin Kemppi Wise-prosesseihin ja uuteen kapearailoteknologiaan mahdollistaa merkittävän parannuksen hitsauksen tuottavuudessa. Löydät meidät hallista A, osastolta 102.

LUE LISÄÄ

 
 

Oy Maanterä Ab – 75-vuotias tekniikan ammattilainen

Oy Maanterä Ab on eräs Suomen suurimmista lastuavia työkaluja ja työkalujärjestelmiä maahantuovista yrityksistä. Merkittävimpiä tuotteitamme ovat poraus-, kierre-, jyrsintä-, sorvaus-, sahaus- ja hiontatyökalut sekä kiinnittimet.
Vuonna 1941 perustettu Oy Maanterä Ab juhlii tänä vuonna 75-vuotistaivaltaan työn merkeissä.
Olemme mukana Konepaja 2016 -messuille Tampereella 15.-17.3.2016. Tule vierailemaan ständillämme A538 ja keskustelemaan kanssamme kuinka me voimme olla auttamassa sinua menestymään alati kiristyvillä markkinoilla. 

LUE LISÄÄ

 


Maxtec - sahaus ja varastointiratkaisut

Maxtec on toimittanut jo yli 10 vuoden ajan alan tehokkaimpia ja laadukkaimpia ratkaisuja konepajoihin, teollisuuteen ja terästukkureille. Palvelumme kattaa asiakaskohtaisen suunnittelun ja nopean huoltopalvelun.

LUE LISÄÄ

 
 

Ammattilaisille - Tamspark Oy

Tamspark Oy on lankasahauksen, kipinätyöstön, jyrsinkoneiden sekä hiomakoneiden laite- ja ohjelmistotoimittaja, erikoisosaaja, jonka toiminta kattaa laajalti myös muita alueita. Toimimme esimerkiksi korkealaatuisten Sveitsiläisen GF konsernin työstökoneiden maahantuojana. GF Machining Solutions ryhmässä on tunnetut Mikron jyrsinkoneet, Agie ja Charmilles kipinäkoneet sekä lankasahat. Toimitamme sekä uudet että käytetyt koneet ja tarvikkeet, sekä lisäksi osaavan ylläpidon olemassaoleviin koneisiin.

LUE LISÄÄ

 
 

Wagner Industrial Solutions Scandinavia

Pinnat ovat sekä suoja- että muotoiluelementtejä. Niiden ulkoasua ja kestävyyttä voidaan muunnella erilaisilla maalauspinnoilla. WAGNER-tekniikka tarjoaa optimaaliset ratkaisut niin märkämaalaukseen kuin jauhemaalaukseenkin yksittäisistä pistooleista ja pumpuista kokonaisiin maalauslinjoihin.

LUE LISÄÄ